Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Salon kaupungin sosiaalityön palveluissa on haettavana vammaistyön esimiehen virka (242 001).
Vammaistyön esimiehen tehtävänä on johtaa ja kehittää kokonaisvaltaisesti vammaistyön palvelualuetta, johon kuuluu vammaispalvelulain mukaisten palveluiden lisäksi kehitysvammahuolto. Henkilöstöä palvelualueella on tällä hetkellä noin 90. Sosiaalityön palvelurakennemuutoksen johdosta vakanssin nimike tulee 1.1.2017 alkaen olemaan aikuis- ja vammaissosiaalityön esimies ja vastuualueeseen kuuluvat myös aikuissosiaalityön palvelut.

Viran ensisijainen sijoituspaikka on sosiaalityön palvelut ja tehtäväkohtainen peruspalkka on 3.893,79 euroa. TVA palkan lisäksi maksetaan kuuden kuukauden jälkeen henkilökohtaista lisää.

Virka on täytettävissä jo 1.11.2016 alkaen, mutta aloitusajankohdasta voidaan sopia. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, työkokemus alalta ja johtamistaito. Arvostamme sosiaalityöntekijän pätevyyttä ja laajaa sosiaalilainsäädännön, vammaispalvelun sekä kehitysvammahuollon palveluiden ja toimintakäytäntöjen tuntemusta.

Virka täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Salon kaupunki on savuton työnantaja. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalipalveluiden päällikkö Eeva Purhonen, eeva.purhonen@salo.fi, puh. 02 778 3000.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / vammaistyön esimies. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteys rekrytointi@salo.fi tai maija.iltanen@salo.fi puh. 02 778 2164.

Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 12.00.

Web-osoite: http://www.salo.fi Työnantaja: Salon kaupunki Sijainti: Tehdaskatu 2, 24100 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalipalveluiden päällikkö Eeva Purhonen, eeva.purhonen@salo.fi, puh. 02 778 3000. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vammaistyön esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Tehdaskatu 2, 24100 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa