Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon kaupungin yleisten alueiden ylläpito ja kehittäminen palvelualueella on haettavana suunnitteluinsinöörin vakituinen työsuhde (520 004). Kaupungin suunnittelutiimin tehtäviin kuuluu laatia yleisten alueiden yleis-, katu-, ja rakennussuunnitelmia sekä niihin liittyviä teknisiä selvityksiä. Lisäksi tiimi vastaa kunnallisteknisten hankkeiden rakennuttamisesta. Yksikkö on tiivis neljän työntekijän asiantuntijayhteisö, jossa on vahva osaaminen. Tehtävän keskeisiä osa-alueita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Salo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus