Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Salon kaupungin yleisten alueiden ylläpito ja kehittäminen palvelualueella on haettavana suunnitteluinsinöörin vakituinen työsuhde (520 004).

Kaupungin suunnittelutiimin tehtäviin kuuluu laatia yleisten alueiden yleis-, katu-, ja rakennussuunnitelmia sekä niihin liittyviä teknisiä selvityksiä. Lisäksi tiimi vastaa kunnallisteknisten hankkeiden rakennuttamisesta. Yksikkö on tiivis neljän työntekijän asiantuntijayhteisö, jossa on vahva osaaminen.

Tehtävän keskeisiä osa-alueita ovat kunnallistekniikan yleis- ja rakennussuunnittelu, alaan liittyvien päätösten ja lupien valmistelu sekä suunnitteluprosessiin sisältyvien ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaus.

Edellytämme valittavalta riittävää kunnallistekniikan suunnitteluosaamista ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa(Autocad pohjainen YT-Cad), sekä suunnitteluprosessin, rakennus- ja maankäytön lainsäädännön tuntemusta. Arvostamme tietoteknistä osaamista, sujuvaa kirjallista ja visuaalista ilmaisukykyä sekä hyvää tiimihenkeä.

Palkkaus: tehtäväkohtainen palkka on 3054,00 e/kk (kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus).

Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennusinsinööri tutkinto, soveltuva alempi korkeakoulututkinto (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen koulutus yhdyskuntatekniikan opintosuunnalta ja riittävä työkokemus kunnallistekniikan suunnittelutehtävistä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yhdyskuntatekniikan kaupungininsinööri Petri Virtanen, p. 02 778 5201, petri.virtanen@salo.fi

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön p. 02 778 2278.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / suunnitteluinsinööri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 14.11.2016 klo 12.00.

Nähtävänä: 10.10.-14.11.2016, Salon kaupungin ilmoitustaulu, www.salo.fi/ilmoitustaulu, www.kuntarekry.fi ja www.mol.fi

Web-osoite: http://www.salo.fi Työnantaja: Salon kaupunki Sijainti: Hornintie 2-4, 24101 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Yhdyskuntatekniikan kaupungininsinööri Petri Virtanen, p. 02 778 5201, petri.virtanen@salo.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118108/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hornintie 2-4, 24101 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Hornintie 2-4, 24101 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa