Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Perhekuntoutuskeskus Paavola hakee työntekijöitä Salon kaupungin Perhekuntoutuskeskus Paavolassa työskentelee vastaanotto- ja kriisiyksikön osastolla (7 lapselle) yhdeksän ohjaajaa. Perhekuntoutuksessa (2 perheasuntoa ja 1 itsenäistyvän nuoren asunto) on kaksi ohjaajaa. Henkilöstöön kuuluvat lisäksi perheohjaaja, sosiaalityöntekijä ja lähiesimiehenä toimiva johtava sosiaalityöntekijä. Haettavana kaksi (2) SOSIAALIOHJAAJAN TYÖSUHDETTA (vakanssit 241041 ja 241042). Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Salo hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Salo musiikki- ja viihdealan tehtävät Salo sosiaalityö Salo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus