Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Perhekuntoutuskeskus Paavola hakee työntekijöitä

Salon kaupungin Perhekuntoutuskeskus Paavolassa työskentelee vastaanotto- ja kriisiyksikön osastolla (7 lapselle) yhdeksän ohjaajaa. Perhekuntoutuksessa (2 perheasuntoa ja 1 itsenäistyvän nuoren asunto) on kaksi ohjaajaa. Henkilöstöön kuuluvat lisäksi perheohjaaja, sosiaalityöntekijä ja lähiesimiehenä toimiva johtava sosiaalityöntekijä.

Haettavana kaksi (2) SOSIAALIOHJAAJAN TYÖSUHDETTA (vakanssit 241041 ja 241042).
Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu erityisesti arvioida kuntoutettavien perheiden sekä itsenäistyvän nuoren tilannetta yhteistyössä sosiaalityön, perheen ja sidosryhmien kanssa. Työ tapahtuu arkipäivisin klo 7.00 - 21.00 välisenä aikana, painottuen virka-aikaan. Tarjoamme työn tueksi työnohjauksen ja työhön liittyvää koulutusta.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin (AMK) tutkinto tai sitä aiempi vastaava sosiaalialan tutkinto. Lisäksi edellytetään kokemusta lastensuojelusta ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Työkokemus sijaishuollosta ja/tai lastensuojelulaitoksesta katsotaan eduksi. Perhekuntoutuksessa työskentely edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös työpari- ja tiimityöhön. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Sosiaaliohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2.867 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.
Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle rikosrekisterilain tarkoittaman rikosrekisteriotteen sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mika Metsäpalo puh. 02 778 3033.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Paavolan sosiaaliohjaaja.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteys rekrytointi@salo.fi tai maija.iltanen@salo.fi puh. 02 778 2164. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 4.11.2016 kello 12.00.
Haastattelut pyritään pitämään viikolla 45. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Web-osoite: http://www.salo.fi Työnantaja: Salon kaupunki Sijainti: Anjalankatu 13, 24100 SALO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 21.11.2016, Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mika Metsäpalo puh. 02 778 3033. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118554/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Anjalankatu 13, 24100 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Anjalankatu 13, 24100 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa