Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Salon kaupungin rakennus- ja ympäristövalvonnan palvelualueella on haettavana
rakennustarkastajan virka (700 039).

Rakennustarkastaja on rakennusvalvonnan esimies. Tehtävänä on kokonaisvaltaisesti johtaa rakennusvalvonnan toimintaa sekä lupakäsittelyssä että rakennetun ympäristön valvonnassa.
Rakennusvalvonta on osa rakennus- ja ympäristölautakunnan alaista palvelualuetta, johon kuuluu rakennusvalvonnan lisäksi ympäristönsuojelu ja ympäristöterveydenhuolto. Ympäristöterveydenhuolto on siirtymässä maakuntatason tehtäväksi. Lautakunnan tehtäväalueella tulee muutoksia, joiden yhteydessä rakennustarkastajan tehtäväkuva saattaa laajentua.

Palkkaus: viran tehtäväkohtainen palkka on 3919,06 €/kk (kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus).

Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään perehtyneisyyttä rakennusvalvonnan tehtäväalueeseen, rakentamista ja sen suunnittelua sekä rakennettuun ympäristöön vaikuttavien toimenpiteiden ohjauksen ja valvonnan tuntemusta, kokonaisuuksien hallintaa sekä hyvää vuorovaikutustaitoa. Kokemus sähköisen lupahallinnon ja sähköisen arkistoinnin järjestämisestä katsotaan eduksi.
Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja virasta antaa rakennus- ja ympäristövalvonnan päällikkö Esa Nieminen, esa.nieminen@salo.fi, 02 778 2302.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön 02 778 2278.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / rakennustarkastajan virka. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 4.11.2016 klo 12:00.

Web-osoite: http://www.salo.fi Työnantaja: Salon kaupunki Sijainti: Hornintie 2-4, 24800 HALIKKO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja virasta antaa rakennus- ja ympäristövalvonnan päällikkö Esa Nieminen, esa.nieminen@salo.fi, 02 778 2302. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117580/fi_FI Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hornintie 2-4, 24800 HALIKKO

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Hornintie 2-4, 24800 HALIKKO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa