Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon kaupungin rakennus- ja ympäristövalvonnan palvelualueella on haettavana rakennustarkastajan virka (700 039). Rakennustarkastaja on rakennusvalvonnan esimies. Tehtävänä on kokonaisvaltaisesti johtaa rakennusvalvonnan toimintaa sekä lupakäsittelyssä että rakennetun ympäristön valvonnassa. Rakennusvalvonta on osa rakennus- ja ympäristölautakunnan alaista palvelualuetta, johon kuuluu rakennusvalvonnan lisäksi ympäristönsuojelu ja ympäristöterveydenhuolto. Ympäristöterveydenhuolto on siirtymässä maakuntatason tehtäväksi. Lautakunnan tehtäväalueella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Salo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus