Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon kaupungin rakennus- ja ympäristövalvonnan palvelualueella on haettavana rakennustarkastajan virka (700 039). Rakennustarkastaja on rakennusvalvonnan esimies. Tehtävänä on kokonaisvaltaisesti johtaa rakennusvalvonnan toimintaa sekä lupakäsittelyssä että rakennetun ympäristön valvonnassa. Rakennusvalvonta on osa rakennus- ja ympäristölautakunnan alaista palvelualuetta, johon kuuluu rakennusvalvonnan lisäksi ympäristönsuojelu ja ympäristöterveydenhuolto. Ympäristöterveydenhuolto on siirtymässä maakuntatason tehtäväksi. Lautakunnan tehtäväalueella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Salo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Salo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon Kaupunki Y-tunnus 0139533-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Salon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus