Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Salon Hot Hair on vuonna 2009 perustettu koko perheen trendikäs parturi-kampaamo Espoon Tapiolassa. Panostamme henkilökunnan korkeaan ammattitaitoon ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Liiketilamme on juuri uusittu ja meillä on helppo viihtyä.

Etsimme tiimiimme alan ammattilaista, jolla on jo kokemusta liiketyöskentelystä. Pystyt työskentelemään tiimissä ja itsenäisesti. Ryhmähenki on meille erityisen tärkeää, sillä on ilo olla työpaikassa, missä tekijät ja asiakkaat viihtyvät.

Tarjoamme sinulle hyvän sopimuksen, ahkeralle yrittäjälle korkean tulotason, koulutuksen ja kannustavat tiimikaverit.

Ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai tule paikan päälle juttelemaan ja neuvotellaan lisää.

Web-osoite: http://salonhothair.fi Työnantaja: Salon Hot Hair Sijainti: Kauppamiehentie 1, 02100 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Angelika Andreeva angelika@salonhothair.fi 0442728028 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppamiehentie 1, 02100 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi salon hot hair Y-tunnus 2008983-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Hot Hair. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kauppamiehentie 1, 02100 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa