Duunitori suosittelee
Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon Hot Hair on vuonna 2009 perustettu koko perheen trendikäs parturi-kampaamo Espoon Tapiolassa. Panostamme henkilökunnan korkeaan ammattitaitoon ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Liiketilamme on juuri uusittu ja meillä on helppo viihtyä. Etsimme tiimiimme alan ammattilaista, jolla on jo kokemusta liiketyöskentelystä tai uutta kykyä, jolla on intohimoa alaa kohtaan. Pystyt työskentelemään tiimissä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi salon hot hair Y-tunnus 2008983-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Hot Hair. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus