Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon Hot Hair on vuonna 2009 perustettu koko perheen trendikäs parturi-kampaamo Espoon Tapiolassa. Panostamme henkilökunnan korkeaan ammattitaitoon ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Liiketilamme on juuri uusittu ja meillä on helppo viihtyä. Etsimme tiimiimme alan ammattilaista, jolla on jo kokemusta liiketyöskentelystä tai uutta kykyä, jolla on intohimoa alaa kohtaan. Pystyt työskentelemään tiimissä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi salon hot hair Y-tunnus 2008983-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Hot Hair. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus