Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sallan kunnassa on uudelleen haettavana sairaanhoitajan osa- aikainen ( 50%) toimi toistaiseksi alkusijoituspaikkana Sallan terveyskeskuksen akuutti- ja kuntoutusosasto, kuitenkin enintään siihen saakka, kunnes vakituinen työntekijä palaa kokoaikatyöhön tai jää kokoaikaeläkkeelle. Terveyskeskuksessa toimivat sairaanhoitajat tekevät tarpeen mukaan töitä yli yksikkörajojen eli toimeen valittu sairaanhoitaja koulutetaan työskentelemään myös Terveyskeskuksen vastaanottopalveluissa.

Akuutti- ja kuntoutusosasto on perusterveydenhuollon yksikkö, jossa hoidetaan yleislääkäritasoista sairaanhoitoa sekä kuntoutusta tarvitsevia potilaita. Yksikön tavoitteena on potilaiden toimintakyvyn edistäminen kuntouttavaa työotetta käyttäen. Osaston toiminnan kehittämisen painopistealueena on mm. laadukkaan saattohoidon toteuttaminen. Akuutti- ja kuntoutusosasto on osittain remontoitu. Remontin aikana potilaspaikkaluku vaihtelee 18-30 välillä, remontin jälkeen paikkaluku tulee olemaan 26 vuonna 2018. Osastolla työskentelee osastonhoitaja, 12 sairaanhoitajaa ja 7 lähihoitajaa. Henkilöstömitoitus on 0.78-0.8 Osastolla työ on monipuolista ja mielenkiintoista.

Toimen kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Toimeen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Palkkaus ja muut työssäoloehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeajan pituus on neljä ( 4) kuukautta. Toimeen valitun tulee suorittaa lääkehoidon tentti hyväksytysti koeaikana tarvittaessa.

Työnantaja: Sallan kunta Sijainti: Jungintie 3, 98900 SALLA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastonhoitaja Merja Kunnari p. 0405199470 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117883/fi_FI Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jungintie 3, 98900 SALLA

Yritystiedot

Toiminimi Sallan kunta Y-tunnus 0192936-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Sallan kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla , osoitteessa Jungintie 3, 98900 SALLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa