Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule Sallaan luokanopettajan sijaiseksi! Sallan kunnassa on haettavana luokanopettajan sijaisuus (alkuopetus) ajalle 8.12.2016 - 4.6.2017 sekä noin 3 kk kestävä luokanopettajan sijaisuus (6.luokan opetus) alkaen 7.11.2016. Sallan kunnan perusopetuksessa ja lukiossa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia luokanopettajan ja aineenopettajan tehtäviin. Sijaisuuksia täytettäessä otamme huomioon myös opiskelijat sekä henkilöt, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Salla määräaikainen Salla opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sallan kunta Y-tunnus 0192936-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettajan sijaisuudet, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Sallan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus