Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule Sallaan luokanopettajan sijaiseksi! Sallan kunnassa on haettavana luokanopettajan sijaisuus (alkuopetus) ajalle 8.12.2016 - 4.6.2017 sekä noin 3 kk kestävä luokanopettajan sijaisuus (6.luokan opetus) alkaen 7.11.2016. Sallan kunnan perusopetuksessa ja lukiossa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia luokanopettajan ja aineenopettajan tehtäviin. Sijaisuuksia täytettäessä otamme huomioon myös opiskelijat sekä henkilöt, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Salla määräaikainen Salla opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Salla .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sallan kunta Y-tunnus 0192936-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettajan sijaisuudet, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Sallan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa