Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sallan kunnassa on uudelleen haettavana laboratoriohoitajan toimi toistaiseksi alkusijoituspaikkana Terveyskeskuksen Vastaanottopalvelut Vastaanottopalveluihin kuuluvat terveyskeskuksen avosairaanhoidon vastaanottotoiminta, neuvola- ja kouluterveydenhuolto sekä täydentävät palvelut: fysioterapia, laboratorio, röntgen, välinehuolto ja jalkahoito. Henkilökuntaa koko yksikössä on yhteensä 18 neljän lääkärin lisäksi. Henkilökunta on pääosin pitkän työkokemuksen omaavaa, hyvin koulutettua ja innostuneita kehittämään toimintoja. Vastaanottopalvelut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Salla laboratorio Salla hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sallan kunta Y-tunnus 0192936-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Sallan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Salla . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus