Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sallan kunnassa on uudelleen haettavana laboratoriohoitajan toimi toistaiseksi alkusijoituspaikkana Terveyskeskuksen Vastaanottopalvelut Vastaanottopalveluihin kuuluvat terveyskeskuksen avosairaanhoidon vastaanottotoiminta, neuvola- ja kouluterveydenhuolto sekä täydentävät palvelut: fysioterapia, laboratorio, röntgen, välinehuolto ja jalkahoito. Henkilökuntaa koko yksikössä on yhteensä 18 neljän lääkärin lisäksi. Henkilökunta on pääosin pitkän työkokemuksen omaavaa, hyvin koulutettua ja innostuneita kehittämään toimintoja. Vastaanottopalvelut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Salla laboratorio Salla hoitajat laboratorio Salla .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sallan kunta Y-tunnus 0192936-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Sallan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa