Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sallan kunnassa on uudelleen haettavana laboratoriohoitajan toimi toistaiseksi alkusijoituspaikkana Terveyskeskuksen Vastaanottopalvelut Vastaanottopalveluihin kuuluvat terveyskeskuksen avosairaanhoidon vastaanottotoiminta, neuvola- ja kouluterveydenhuolto sekä täydentävät palvelut: fysioterapia, laboratorio, röntgen, välinehuolto ja jalkahoito. Henkilökuntaa koko yksikössä on yhteensä 18 neljän lääkärin lisäksi. Henkilökunta on pääosin pitkän työkokemuksen omaavaa, hyvin koulutettua ja innostuneita kehittämään toimintoja. Vastaanottopalvelut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Salla laboratorio Salla hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sallan kunta Y-tunnus 0192936-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Sallan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus