Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sallan kunnassa on uudelleen haettavana laboratoriohoitajan toimi toistaiseksi alkusijoituspaikkana Terveyskeskuksen Vastaanottopalvelut

Vastaanottopalveluihin kuuluvat terveyskeskuksen avosairaanhoidon vastaanottotoiminta, neuvola- ja kouluterveydenhuolto sekä täydentävät palvelut: fysioterapia, laboratorio, röntgen, välinehuolto ja jalkahoito. Henkilökuntaa koko yksikössä on yhteensä 18 neljän lääkärin lisäksi. Henkilökunta on pääosin pitkän työkokemuksen omaavaa, hyvin koulutettua ja innostuneita kehittämään toimintoja.

Vastaanottopalvelut tuottaa alueensa väestölle perusterveydenhuollon palvelut. Ilta- ja viikonloppupäivystys hoidetaan naapurikaupungissa Kemijärvellä Sairaala Lapponiassa ja yöpäivystys Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä. Tavoitteena meillä Sallassa on tuottaa laadukkaita, tutkittuun tietoon ja hyviin hoitokäytäntöihin perustuvia asiakaslähtöisiä palveluja.

Toimen kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§ mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Toimeen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Palkkaus ja muut työssäoloehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeajan pituus on neljä ( 4) kuukautta.

Työnantaja: Sallan kunta Sijainti: Jungintie 3, 98900 SALLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaanottopalveluiden osastonhoitaja Tuija Vähäsaari p.0400- 142864 sekä laboratoriohoitaja Outi Harju p.040- 5242815 tai s.postilla etunimi.sukunimi@salla.fi. Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry- palvelun kautta www.kuntarekry.fi 28.10.2016 klo 14.00 mennessä. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117838/fi_FI Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jungintie 3, 98900 SALLA

Yritystiedot

Toiminimi Sallan kunta Y-tunnus 0192936-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Sallan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla , osoitteessa Jungintie 3, 98900 SALLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa