Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myyntineuvottelijaa äitiysloman sijaisuuden ajaksi. Tehtävässä toimit puhelinmyynnissä ja osallistut monipuolisesti erilaisiin myynnin ja toimiston avustaviin tehtäviin. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Maija Paattakainen, 044-3215066 Jätäthän hakemuksesi 15.10 mennessä osoitteeseen maija.paattakainen@salico.fi tai kotisivujemme kautta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Juva myyntialan tehtävät Juva .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salico Oy Y-tunnus 1568508-1 Toimiala Muu hedelmien, marjojen ja kasvisten jalostus ja säilöntä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Salico Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juva . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus