Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Promoottori

Face2face

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SB Vantaa etsii VALMENTAJIA seuraaviin joukkueisiin: -- B-Tytöt (apuvalmentaja). Tytöt pelaavat kaudella 2016-2017 alueellista kilpasarjaa sekä harjoittelevat kolme kertaa viikossa. -- D-tytöt Timantit (apuvalmentaja). Tytöt pelaavat kaudella 2016-2017 alueellista haastajasarjaa sekä harjoittelevat kolme kertaa viikossa. -- C-pojat apuvalmentaja. Haastajasarjassa pelaava joukkue. -- F1 - 2007 pojat uusi (Päävalmentaja). Keväällä 2016 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Vantaa liikuntapalvelut ja urheiluala Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Salibandyvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut SB Vantaa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01600 - Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa