Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SB Vantaa etsii VALMENTAJIA seuraaviin joukkueisiin:

-- B-Tytöt (apuvalmentaja). Tytöt pelaavat kaudella 2016-2017 alueellista kilpasarjaa sekä harjoittelevat kolme kertaa viikossa.
-- D-tytöt Timantit (apuvalmentaja). Tytöt pelaavat kaudella 2016-2017 alueellista haastajasarjaa sekä harjoittelevat kolme kertaa viikossa.
-- C-pojat apuvalmentaja. Haastajasarjassa pelaava joukkue.
-- F1 - 2007 pojat uusi (Päävalmentaja). Keväällä 2016 perustettu joukkue joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja osallistuu oman ikäluokkansa haastajasarjaan kaudella 2016-2017

Oma-aloitteisuus, yhteistyökyvyt ja positiivinen asenne sekä halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita joita odotamme seuramme valmentajilta. Valmentaja toimii yhteistyössä joukkueessa olevien muiden valmentajien kanssa kuten myös rinnakkaisikäluokkien valmennuksen kanssa.

Perehdytämme valmentajat tehtävään sekä annamme valmentajille valmennusta tukevaa materiaalia ja tarjoamme koulutusta. Valmentajien tukena ja apuna ovat seuran juniorivalmennuspäälliköt.

Valmennustehtävistä maksetaan suoritusperusteinen palkkio, joka sovitaan valinnan yhteydessä.

OHJAAJIA SALIBANDYKOULUIHIN
Etsimme myös ohjaajia salibandykouluihin. Voimme tarjota 1 - 10 ohjaustuntia viikossa (arki-iltaisin tai viikonloppuisin) Länsi-Vantaalla Myyrmäen, Rajatorpan,Martinlaakson, Kanniston ja Kartanonkosken alueilla. Kyseessä on siis tuntityö.

Tee valmentaja- tai ohjaajahakemus linkistä avautuvan lomakkeen kautta.
http://www.sbvantaa.fi/lomake.html?id=26

Lisätietoja antaa seuran juniorivalmennuspäällikkö Mikko Kujama. mikko.kujama@sbvantaa.fi, puh. 045 276 1320

LYHYESTI SB VANTAASTA

SB Vantaa on Länsi-Vantaalla toimiva salibandyseura. Meillä on yli 1300 jäsentä ja yli 800 lisenssipelaajaa. Lisenssimäärällä mitattuna olemme Suomen 7. suurin salibandyseura.
Joukkueemme ovat edustettuina kaikissa poikien ja tyttöjen ikäluokissa, aikuisen joukkueet eri divaritasoilla sekä miehissä että naisissa. Joukkueiden lisäksi seuralla on useita salibandykouluja ja harrasteryhmiä sekä eri ikäisille lapsille ja nuorille kuin myös aikuisille.

TERVETULOA VALMENTAJAKSI SB VANTAASEEN!

Web-osoite: http://www.sbvantaa.fi Työnantaja: SB Vantaa Sijainti: 01600 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikko Kujama sbvantaa@sbvantaa.fi, puh. 045 276 1320 Hakemukset: http://www.sbvantaa.fi/lomake.html?id=26 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01600 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Salibandyvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut SB Vantaa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01600 - Vantaa , osoitteessa 01600 VANTAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa