Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

OHJAAJIA SALIBANDYKOULUIHIN JA PERHELIIKUNTARYHMIIN
Etsimme ohjaajia salibandykouluihin ja perheliikunnan ryhmiin. Salibandykoulujen ja perhesählyn ohjaajille tarjoamme ohjauksen tueksi valmiit kausi- ja tuntisuunnitelmat. Voimme tarjota 1 - 10 ohjaustuntia viikossa (arki-iltaisin javiikonloppuisin) Länsi-Vantaalla Myyrmäen, Rajatorpan, Martinlaakson ja Kanniston alueilla. Kyseessä on siis tuntityö.

Odotamme, että sitoudut ryhmiemme ohjaukseen vähintään yhdeksi kaudeksi, joka päättyy toukokuun lopussa. Odotamme ohjaajiltamme vastuuntuntoa, joka ilmenee mm. siten, että olet ajoissa paikalla ja toimit, kuten sovittu. Kykenet lapsia ohjatessasi ottamaan huomioon lapsen iän ja persoonan. Ryhmissämme on vähintään kaksi valmentajaa, joten kyky toimia ja suunnitella toiminta yhteistyössä on tärkeää.

Arvostamme aiempaa kokemusta tai koulutusta lasten liikunnan ohjaamisesta sekä lajituntemusta.

Perehdytämme ohjaajat tehtävään sekä annamme ohjaamista tukevaa materiaalia ja tarjoamme koulutusta. Ohjaajiemme tukena ja apuna on seuran harrastevastaava yhdessä seuran juniorivalmennuspäälliköiden kanssa.

Ohjaamisesta maksetaan tuntiperustainen palkkio, joka sovitaan valinnan yhteydessä.

LISÄTIETOJA
Lisätietoja sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi tai puhelimitse Erika Svahn 045 350 9955.

Lähetä hakemuksesi hakemuslomakkeella http://www.sbvantaa.fi/lomake.html?id=26 tai vapaamuotoisesti sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi.

Työnantaja: SB Vantaa ry Sijainti: Myyrmäki, Rajatorppa, Martinlaakso, Kannisto / Vantaa Hakemukset: sbvantaa@sbvantaa.fi tai http://www.sbvantaa.fi/lomake.html?id=26 Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myyrmäki, Rajatorppa, Martinlaakso, Kannisto / Vantaa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Salibandykerhojen tuntiohjaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut SB Vantaa ry. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Myyrmäki, Rajatorppa, Martinlaakso, Kannisto / Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa