Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OHJAAJIA SALIBANDYKOULUIHIN JA PERHELIIKUNTARYHMIIN Etsimme ohjaajia salibandykouluihin ja perheliikunnan ryhmiin. Salibandykoulujen ja perhesählyn ohjaajille tarjoamme ohjauksen tueksi valmiit kausi- ja tuntisuunnitelmat. Voimme tarjota 1 - 10 ohjaustuntia viikossa (arki-iltaisin javiikonloppuisin) Länsi-Vantaalla Myyrmäen, Rajatorpan, Martinlaakson ja Kanniston alueilla. Kyseessä on siis tuntityö. Odotamme, että sitoudut ryhmiemme ohjaukseen vähintään yhdeksi kaudeksi, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Salibandykerhojen tuntiohjaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut SB Vantaa ry. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus