Duunitori suosittelee
Myyntikoordinaattori

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Commissioning Administrative Assistant and Training Coordina

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyntivoima Yhtiöt on yritysten asiakashankinnan uudistamiseen keskittyvä yritysryhmä, jonka yhtenä toimijana on SalesPeople Finland Oy. Tarjoamme yrityksille markkinoinnin ja asiakastoiminnan kokonaisratkaisuja. Asiakkaamme edustavat laajaa toimialojen kirjoa teollisuudesta palvelualaan. Katso lisää www.myyntivoimaa.fi ETSIMME YRITTÄJÄÄ Etsimme yrittäjää myyntityöhön ja taustastasi riippuen mahdollisesti myös myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatyöhön. TARJOAMME SINULLE Tarjoamme sinulle monipuolisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sastamala yrittäjä Sastamala maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SalesPeople Finland Oy Y-tunnus 1769051-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet M & M Osaajat, Suomen Elämystila, SalesPlan Finland, SalesStaff Finland, SalesMobiili Suomi, Suomen Asiakaskortti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä palveluiden myyntiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut SalesPeople Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus