Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Myyntivoima Yhtiöt on yritysten asiakashankinnan uudistamiseen keskittyvä yritysryhmä, jonka yhtenä toimijana on SalesPeople Finland Oy. Tarjoamme yrityksille markkinoinnin ja asiakastoiminnan kokonaisratkaisuja. Asiakkaamme edustavat laajaa toimialojen kirjoa teollisuudesta palvelualaan. Katso lisää www.myyntivoimaa.fi

ETSIMME YRITTÄJÄÄ

Etsimme yrittäjää myyntityöhön ja taustastasi riippuen mahdollisesti myös myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatyöhön.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä asiantuntijatalossa, toimialan eturivissä. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden sekä hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta laaja-alaista markkinoinnin ja myyntitoiminnan osaamista ja vahvaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on oltava useamman vuoden verran kokemusta palveluiden myynnistä ja puhelin on ystäväsi.
Olet myyntihenkinen, tavoitehakuinen ja analyyttinen tiimipelaaja, joka ei pelkää tarttua toimeen. Ymmärrät hyvin liiketoiminnan perusteet ja kykenet hahmottamaan myös laajoja kokonaisuuksia - yksityiskohtia unohtamatta. Sinulla on myös vahva halu kehittää ja parantaa asiakkaiden liiketoimintaa.

KIINNOSTUITKO? Lähetä hakemuksesi tai kysy lisää.

Web-osoite: http://www.myyntivoimaa.fi Työnantaja: SalesPeople Finland Oy Sijainti: Marttilankatu 2, 38200 SASTAMALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Harri Ylinen, Puh: 040-5900374, harri.ylinen@myyntivoimaa.fi Jos et tavoita minua puhelimella, niin laitathan viestiä. Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Marttilankatu 2, 38200 SASTAMALA

Yritystiedot

Toiminimi SalesPeople Finland Oy Y-tunnus 1769051-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet M & M Osaajat, Suomen Elämystila, SalesPlan Finland, SalesStaff Finland, SalesMobiili Suomi, Suomen Asiakaskortti

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

121 629 € -14 %

Liiketoiminnan tulos

-10 651 € -255 %

Henkilöstö

2 0

Liikevoitto-%

-9 % -350 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä palveluiden myyntiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut SalesPeople Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala , osoitteessa Marttilankatu 2, 38200 SASTAMALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa