Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Salesmart Oy on vuonna 2003 perustettu myynti- ja markkinointiyhtiö joka toimii Suomessa ja Virossa sekä muissa Pohjoismaissa yhteistyöyritysten kautta. Vastaamme usean tunnetun yrityksen (mm. Marli, Myllyn Paras, Jalostaja, Lindt, Altia ja Kotivara) tuotteiden myynnistä päivittäistavarakaupoissa. Toimimme myös HoReCa-sektorilla.

Etsimme osaavaan myyntitiimiimme aktiivista ja monipuolista Junior Brand Manageria, joka pystyy toimimaan sujuvasti niin koti- kuin ulkoimaistenkin toimeksiantajiemme kanssa. Tulet vastaamaan yrityksemme digitaalisen sisällön tuottamisesta sekä nimettyjen päämiesten osalta markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Osallistut myös myyntikokouksiin ja erilaisiin yhteistyöpalavereihin sekä tuotat myyntimateriaalia valtakunnalliselle myyntitiimillemme.

Toivomme sinulta mielellään vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa, sekä vuoden-parin kokemusta työelämästä. Päivittäistavara-alan tuntemus katsotaan eduksi. Sujuvan englannin kielen osaaminen on tehtävän hoitamisessa välttämätöntä. Käsittelet myös sujuvasti Microsoft Office -ohjelmia.

Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Mankkaalla.

Tehtävä on loistava näköalapaikka kansainvälisten brändiyritysten toimintaan, joita palvelemme päivittäin myyntikumppanin roolissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.11.2016 mennessä osoitteeseen hakemukset@salesmart.fi.

Tervetuloa myynnin ykkösketjuun!
www.salesmart.fi

Web-osoite: http://www.salesmart.fi Työnantaja: SALESMART Sijainti: Klovinpellontie 1-3, 02180 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hakemukset@salesmart.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Klovinpellontie 1-3, 02180 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Salesmart Oy Y-tunnus 1864521-0 Toimiala Elintarvikkeiden, juomien ja tupakan agentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 006 000 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

165 000 € 16 %

Liikevoitto-%

8 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Brand Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut SALESMART. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Klovinpellontie 1-3, 02180 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa