Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Säkylän kunnan vesihuoltolaitos on tyypillinen noin 7000 asukkaan maalaiskunnan toimintayksikkö, joka huolehtii kunnan vesi- ja viemäröintiverkostojen ja jätevedenpuhdistamon ylläpitotehtävistä. Tekninen lautakunta julistaa haettavaksi vesihuoltoteknikon viran. Viran edellyttämiä tehtäviä ovat mm. olemassa olevien verkostojen, laitteistojen ja jätevedenpuhdistamon ylläpitotehtävien järjestäminen sekä investointihankkeiden suunnittelun ohjaus. Viran hoitaminen edellyttää kunnallisen vesihuoltolaitoksen ylläpitoon soveltuvaa teknikon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Säkylä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Säkylän kunta Y-tunnus 0139937-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Säkylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus