Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Säkylän kunnan vesihuoltolaitos on tyypillinen noin 7000 asukkaan maalaiskunnan toimintayksikkö, joka huolehtii kunnan vesi- ja viemäröintiverkostojen ja jätevedenpuhdistamon ylläpitotehtävistä. Tekninen lautakunta julistaa haettavaksi vesihuoltoteknikon viran. Viran edellyttämiä tehtäviä ovat mm. olemassa olevien verkostojen, laitteistojen ja jätevedenpuhdistamon ylläpitotehtävien järjestäminen sekä investointihankkeiden suunnittelun ohjaus. Viran hoitaminen edellyttää kunnallisen vesihuoltolaitoksen ylläpitoon soveltuvaa teknikon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Säkylä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Säkylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Säkylän kunta Y-tunnus 0139937-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Säkylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa