Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Säkylän kunnan vesihuoltolaitos on tyypillinen noin 7000 asukkaan maalaiskunnan toimintayksikkö, joka huolehtii kunnan vesi- ja viemäröintiverkostojen ja jätevedenpuhdistamon ylläpitotehtävistä. Tekninen lautakunta julistaa haettavaksi vesihuoltoteknikon viran.

Viran edellyttämiä tehtäviä ovat mm. olemassa olevien verkostojen, laitteistojen ja jätevedenpuhdistamon ylläpitotehtävien järjestäminen sekä investointihankkeiden suunnittelun ohjaus.

Viran hoitaminen edellyttää kunnallisen vesihuoltolaitoksen ylläpitoon soveltuvaa teknikon tai insinöörin tutkintoa. Muukin tehtävään hyvin soveltuva koulutus voi tulla kyseeseen. Viran hakijalta toivotaan vähintään word-, excel-, ja dvg-ohjelmistojen sujuvaa osaamista, hyviä esimiestaitoja sekä erityisesti vesihuollon puolella kokemusta suunnittelun ohjaustehtävistä ja urakointitöiden ohjaus- ja valvontatehtävistä. Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutustaidot, talousasioiden hallinta ja kunnallisten jätevedenpuhdistamojen prosessien ymmärtäminen. Viranhaltijan valinnan tekee tekninen lautakunta. Virkanimike esitetään tarvittaessa muutettavaksi viranhaltijan valinnan jälkeen.

Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Säkylän kunnan tekniselle lautakunnalle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset liitteineen on toimitettava 15.11.2016 klo 12.00 mennessä osoitteella Rantatie 268, 27800 Säkylä. Kuoreen merkintä: työhakemus vesihuoltolaitos. Hakemukset voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen eeva.holma@sakyla.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Web-osoite: http://www.sakyla.fi Työnantaja: Säkylän kunta Sijainti: Rantatie 268, 27800 SÄKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Tekninen johtaja Tarmo Saarinen puh. 044 517 1014. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117547/fi_FI Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantatie 268, 27800 SÄKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Säkylän kunta Y-tunnus 0139937-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Säkylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä , osoitteessa Rantatie 268, 27800 SÄKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa