Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Säkylän kunnassa on uudelleen haettavana
SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Kunnassa on kolme sosiaalityöntekijän virkaa. Avoinna olevan viran tehtäviin sisältyy lastensuojelun sosiaalityötä, aikuissosiaalityötä ja tarvittaessa toimeentulotukea. Tarjoamme itsenäisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliselle kasvulle.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3 §:n mukainen pätevyys. Arvostamme monipuolista sosiaalityön osaamista, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on neljän kuukauden koeaika.

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 28.11.2016 mennessä osoitteella: Säkylän kunta, Perusturvaosasto, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai tai www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai perusturvaosasto@sakyla.fi . Aikaisemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon.

Web-osoite: http://www.sakyla.fi Työnantaja: Säkylän kunta Sijainti: Rantatie 268, 27800 SÄKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sosiaalityöntekijä Johanna Ahokas sähköpostilla johanna.ahokas@sakyla.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118769/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.11.2016 15:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rantatie 268, 27800 SÄKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Säkylän kunta Y-tunnus 0139937-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Säkylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä , osoitteessa Rantatie 268, 27800 SÄKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa