Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Säkylän sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana fysioterapeutin sijaisuus. Fysioterapiassamme on avoinna kokoaikainen fysioterapeutin sijaisuus ajalla 14.11.16-3.9.17. Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulu-/opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy voimassa olevan KVTES:n mukaisesti. Sijaisuus alkaa 14.11.16 tai sopimuksen mukaan, mieluiten kuitenkin 14.11.16. Terveyskeskus on savuton....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Säkylä psykologia ja psykiatria Säkylä muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Säkylän kunta Y-tunnus 0139937-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Säkylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus