Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Säkylän sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana fysioterapeutin sijaisuus.

Fysioterapiassamme on avoinna kokoaikainen fysioterapeutin sijaisuus ajalla 14.11.16-3.9.17. Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulu-/opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan KVTES:n mukaisesti. Sijaisuus alkaa 14.11.16 tai sopimuksen mukaan, mieluiten kuitenkin 14.11.16.

Terveyskeskus on savuton.

Web-osoite: http://www.sakyla.fi Työnantaja: Säkylän kunta Sijainti: Välskärintie 5, 27800 SÄKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa ylihoitaja Heli Salo-Kivinen, puh. 050 5171022 tai email: heli.salo-kivinen @sakyla.fi. Tiedustella voi myös: Maarit Pasila, puh. 044 457 5242 tai email: maarit.pasila@sakyla.fi. Hakemukset: Hakemukset, joita ei palauteta, osoitetaan ylihoitaja Heli Salo-Kiviselle osoitteeseen Säkylän sosiaali- ja terveystoimi, Välskärintie 5, 27800 Säkylä. Hakemukseen liitetään CV sekä ne todistukset, joihin hakija haluaa vedota. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Välskärintie 5, 27800 SÄKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Säkylän kunta Y-tunnus 0139937-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Säkylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä , osoitteessa Välskärintie 5, 27800 SÄKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa