Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Oulu

Amnesty International Suomen osasto

90100 - Oulu

Mobiilikehittäjä

Eatech

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Säkylän sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana fysioterapeutin sijaisuus. Fysioterapiassamme on avoinna kokoaikainen fysioterapeutin sijaisuus ajalla 14.11.16-3.9.17. Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulu-/opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy voimassa olevan KVTES:n mukaisesti. Sijaisuus alkaa 14.11.16 tai sopimuksen mukaan, mieluiten kuitenkin 14.11.16. Terveyskeskus on savuton....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Säkylä psykologia ja psykiatria Säkylä muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Säkylän kunta Y-tunnus 0139937-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Säkylän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 27800 - Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus