Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan kahta sairaanhoitajaa terveysasemien mielenterveystyön avoinna oleviin tehtäviin. Erityisesti haemme mielenterveys- ja päihdehoitotyön osaajaa, joten siihen liittyvä koulutus ja kokemus luetaan eduksi. Työyksiköt sijaitsevat Luumäellä ja Ruokolahdella.

Tehtävään valitulta edellytetään halua työskennellä kaikissa YHO:n palveluiden yksiköissä ja kiinnostusta kehittää sekä ylläpitää osaamistaan mahdollisesti muuttuvienkin työtehtävien edellyttämällä tavalla. Menestyksellinen työtehtävien suorittaminen edellyttää valitulta kykyä tulla toimeen erilaisten asiakasryhmien sekä kykyä yhteistyöhön eri yhteistyötahojen kanssa.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan

Eksote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.eksote.fi Työnantaja: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Sijainti: 54501 TAAVETTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahd. pian tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palveluesimies, Jaana Behm, jaana.behm@eksote.fi, p.0400 154 556 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 54501 TAAVETTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitajat (2), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 54501 - Luumäki , osoitteessa 54501 TAAVETTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa