Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon liikelaitoksen (Kysteri) Nilakan palveluyksikössä, Keiteleen vuodeosastolla, on haettavana yksi sairaanhoitajan toimi ja neljä (4) sairaanhoitajan sijaisuutta. Sijaisuuksien pituudet ovat 1.1-28.2.2017, 3.1-31.3.2017, 1.1-29.4.2017 ja 1.1-31.12.2017. Nilakan palveluyksikköön kuuluvat Keiteleen lisäksi Pielaveden, Tervon ja Vesannon kunnat. Kuntien peruspalvelut ovat toimivat ja asenne perusterveydenhuollon kehittämiseen on myönteinen. Kaikissa kunnissa on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Keitele määräaikainen Keitele hoitajat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitajan toimi ja sijaisuudet, Keitele, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 72600 - Keitele .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus