Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ODL on säätiöpohjainen sote-alan pohjoissuomalainen toimija, joka tunnetaan asiatuntevasta henkilökunnasta ja huippulaatuisesta palvelusta. ODL tuottaa palveluja, jotka kuntouttavat ja edistävät terveyttä, tarjoavat hoivaa ja asumista sekä kouluttavat ja kehittävät. ODL:n emoyhteisönä toimii Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö. Palveluliiketoimintaa toteuttavat säätiön tytäryhtiöt. Toiminnasta syntyvä taloudellinen tulos käytetään täysimääräisesti pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin parantamiseen. ODL:ssä työskentelee noin 400 ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2015 oli noin 25 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.odl.fi

Avaamme uuden vanhusten tehostetun palveluasumisen kodin Ylitorniolle

Haemme SAIRAANHOITAJAA ODL Ylitornion Vesperkoti Oy:n palvelukseen.

Sairaanhoitajan tehtävissä sinulla on kokonaisvastuu asukkaiden terveydenhoidosta ja siihen liittyvistä asioista yhteistyössä muun hoitohenkilöstön kanssa. Työssäsi toteutat yhteistyötä asukkaan omaisten ja terveysaseman kanssa. Vastaat kokonaisuudessaan asukkaiden terveyden- ja sairaudenhoidon suunnittelusta ja toteutuksesta sekä sairaanhoidollisista toimenpiteistä. Varmistat omalta osaltasi asukkaiden hyvän ja turvallisen asumisen kodissamme. Osallistut aktiivisesti asukkaiden arkiseen elämään ja hoitotyöhön. Tehtävissäsi toimit tarvittaessa palveluesimiehen sijaisena. Työ on 2-vuorotyötä.

Hakijoilta edellytetään sairaanhoitajan ammattipätevyyttä, joka on todennettavissa tutkintotodistuksin ja Valviran rekisteriottein. Arvostamme osaamista potilastietojärjestelmien käytöstä ja RAI-arvioinnin toteuttamisesta. Katsomme eduksi lisäkoulutuksen hoitajien lääkehoitoon liittyvien näyttöjen vastaanottamisesta. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Työ alkaa joulukuussa 2016- tammikuussa 2017 sopimuksen mukaan. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Mahdolliset aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Hakemukset ulla sotaniemelle: etunimi.sukunimi @odl.fi 31.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.odl.fi Työnantaja: ODL Ylitornion Vesperkoti Oy Sijainti: Alkkulanraitti 2, 95600 YLITORNIO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ulla Sotaniemi, etunimi.sukunimi@odl.fi Hakemukset: ulla sotaniemelle: etunimi.sukunimi @odl.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Alkkulanraitti 2, 95600 YLITORNIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut ODL Ylitornion Vesperkoti Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylitornio , osoitteessa Alkkulanraitti 2, 95600 YLITORNIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa