Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pelkosenniemen terveyskeskuksen vuodeosastolle haetaan sairaanhoitajaa määräaikaiseen toimeen 31.12.2017 saakka. Terveyskeskuksen vuodeosasto on 20-paikkainen. Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä ja käytämme hoitotyön sähköistä kirjaamista. Hoitotyötämme ja työyhteisöämme kuvaavia sanoja ovat: yksilöllisyys, lämpö, kuntouttava työote, hyvä hoito, sitoutuneet hoitajat, osaava henkilökunta, toimiva työyhteisö. Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Pelkosenniemi hoitajat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Pelkosenniemen-Savukosken ktt:n kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pelkosenniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus