Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Medivida on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluyritys, jonka pääasiakkaita ovat kunnat, kuntayhtymät ja yksityiset sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt koko Suomen alueella. Visiomme on parantaa ja tehostaa suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja sekä toimintaprosesseja tuomalla markkinoille uusia ja innovatiivisia ratkaisuja. www.medivida.fi.

VASTAAVA SAIRAANHOITAJA, Palvelukoti Pekkala (ikäihmisten palveluasuminen), Paltamo

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikköön Paltamoon. Palvelukoti Pekkala on vanhusyksikkö, joka tarjoaa kodin noin 20 ikäihmiselle. Yksikkö sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Paltamon keskustasta Kajaanin suuntaan kauniissa maalaismaisemissa.
Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Lisäksi vastaavan sairaanhoitajan tehtävässä korostuvat henkilöstöhallinnon työtehtävät sekä tiivis yhteistyö yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ on itsenäistä ja siihen liittyy myös tulosvastuu.
Edellytämme terveysalan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistoasteen koulutusta täydennettynä esimiestyön koulutuksella, sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja ikäihmisten parissa työskentelystä.

Arvostamme hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelyn taitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kasvavassa ja innovatiivisessa yrityksessä, jossa on mahdollisuus päästä kehittämään toimintayksikköä ja sen toimintakulttuuria, sekä ikäihmisten hoitotyötä sekä yksikössä, että koko Medivida-konsernissa.

Hakemus palkkatoiveineen sekä CV 28.10.2016 mennessä: rekrytointi@medivida.fi

Puhelintiedustelut 17.10. klo. klo 9-12 ja 24.10. klo 9-12 toimialajohtaja Birgitta Ojala, puh. 050 313 1130 tai sähköpostilla birgitta.ojala@medivida.fi

Työnantaja: Kiehimäyhtiöt Oy Palvelukeskus Pekkala Sijainti: Tahvintie 4 B, 88380 MIESLAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toimialajohtaja Birgitta Ojala puh. 050 313 1130 birgitta.ojala@medivida.fi Hakemukset: rekrytointi@medivida.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tahvintie 4 B, 88380 MIESLAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kiehimäyhtiöt Oy Palvelukeskus Pekkala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paltamo , osoitteessa Tahvintie 4 B, 88380 MIESLAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa