Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyy mm. kosmetologin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palveluita. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Sairaanhoitaja - farmaseutin toimenkuvaan kuuluu päivittäinen työ asiakaspalvelussa, konseptista ja palveluistamme kertominen asiakkaille sekä toiminta Terveyspisteessä. Sairaanhoitajan palvelut sisältävät toimenpiteiden, rokotusten, mittausten ja näytteiden oton lisäksi ohjausta ja neuvontaa. Työtehtäviin kuuluvat myös apteekin avaus- ja sulkutoimenpiteet, varastorobotin häiriötilanteiden ratkaisu, poikkeustilanteiden ja reklamaatioiden selvittäminen.

Edellytämme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, intoa asiakaspalvelutyöhön ja myyntihenkisyyttä. Osaat kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Muu osaaminen, kuten kosmetologin tai ravintovalmentajan tutkinto katsotaan eduksi. Voit olla kokenut konkari tai työuraasi aloittava farmaseutti - tärkeintä on, että sinulla on reipas ja positiivinen työote sekä tahtoa oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä ja sinulla on pelisilmää ja paineensietokykyä. Odotamme myös sujuvaa kielitaitoa, venäjän osaaminen on iso etu.

Työ alkaa viimeistään 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä! Ympyrätalon apteekissa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä monipuolisemmaksi farmasian alan ammattilaiseksi.

Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi.

Työnantaja: Ympyrätalon apteekki Sijainti: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=EhJZuWkt&jid=1052 Hakemukset: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=EhJZuWkt&jid=1052 Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-farmaseutteja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Ympyrätalon apteekki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa