Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Mobiilikehittäjä

Eatech

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme NordLab Kemin kliiniseen laboratorioon sairaalakemistiä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.-30.4.2017. Sairaalakemisti toimii laboratorion teknisanalyyttisena vastuuhenkilönä, huolehtien menetelmien toiminnasta, laadunvarmistuksesta ja kehittämisestä sekä osallistuu asiakasyhteistyöhön ja toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen sairaalakemistin pätevyys. Terveydenhuollon laboratorioissa saavutetun kokemuksen lisäksi arvostamme moniammatillista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Kemi kemian alan tehtävät Kemi muut terveydenhuoltoalan työt kemian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaalakemisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94100 - Kemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus