Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LABORATORIOASIANTUNTIJA, LIITY AUTTAMISEN KETJUUN! Haemme Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Helsingin Kivihakaan SAIRAALAKEMISTIÄ, BIOKEMISTIÄ tai BIOLOGIA toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu vastaa keskitetysti Suomen verihuollosta tuottaen sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektiotutkimukset sekä veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset. Toimimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Helsinki kemian alan tehtävät Helsinki muut terveydenhuoltoalan työt kemian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaalakemisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti, Veripalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus