Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Avoimet toimet:

149) 8 SAIRAALAHUOLTAJAN toimea, sairaala- ja välinehuollon vastuualueella. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Sairaala- ja välinehuollon vastuualueen ydintehtävänä on tuottaa potilaan hoitotyön tueksi oikea-aikaisia ja laadukkaita tukipalveluja. Näissä tehtävissä työskentelee yhteensä noin 370 sairaalahuoltajaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahdeksan uutta sairaalahuoltajaa. Sairaalahuoltajat työskentelevät tiimeinä vastaten alueensa palvelujen toteutumisesta asiakkaalle sovitulla tavalla. Työ on monipuolista toteutettuna sairaalan erilaisissa toimintaympäristöissä. Keskeiset tehtäväkokonaisuudet työpisteestä riippuen ovat puhtaanapitotehtävät sairaalan puhtaustasovaatimusten mukaisesti, potilaan ruokailuun liittyvät jakotehtävät, vuodehuoltotehtävät ja sisäiset potilaskuljetukset.

Oletko yhteistyötaitoinen ja kehittävä asiakaspalvelija? Hae meille sairaalahuoltajaksi!

Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan.

Tiedustelut huollon palveluesimies Anne Sillanpää, puh. 03 311 63437.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Toimia haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta http://www.tays.fi/rekrytointi. Toimia voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan toimen numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 14.30.

Tampereella 13. lokakuuta 2016.

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Web-osoite: http://www.tays.fi Työnantaja: Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS Sijainti: Teiskontie 35, 33521 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: huollon palveluesimies Anne Sillanpää, puh. 03 311 63437 Hakemukset: http://www.tays.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teiskontie 35, 33521 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaalahuoltajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Teiskontie 35, 33521 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa