Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pipe Systems -tiimiimme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kunnallisteknisten tuotteiden myynnistä Länsi-Suomen alueella. Työhösi kuuluu myynti- ja tarjoustoiminnan lisäksi yhteydenpito alan suunnittelijoihin, vesilaitosten ammattilaisiin sekä urakoitsijoihin sekä heille annettava tekninen tuki ja neuvonta. Ensisijainen sijoittumispaikkasi on Harjavalta, mutta sinun on mahdollista työskennellä myös muilta paikkakunnilta käsin. Tehtävien hoito edellyttää aktiivista matkustamista myyntialueellasi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Harjavalta myyntialan tehtävät Harjavalta myynti- ja kaupan alan johtopositiot Harjavalta päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot Harjavalta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy Y-tunnus 0951555-3 Toimiala Muiden betoni-, kipsi- ja sementtituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet PAM Suomi / PAM Finland, Exclay, Saint-Gobain Ecophon, Optiroc, maxit, Saint-Gobain Isover, SGPSNET, Saint-Gobain Weber, Saint-Gobain Gyproc, Saint-Gobain Pipe Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Harjavalta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa