Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme Pipe Systems -tiimiimme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kunnallisteknisten tuotteiden myynnistä Länsi-Suomen alueella. Työhösi kuuluu myynti- ja tarjoustoiminnan lisäksi yhteydenpito alan suunnittelijoihin, vesilaitosten ammattilaisiin sekä urakoitsijoihin sekä heille annettava tekninen tuki ja neuvonta. Ensisijainen sijoittumispaikkasi on Harjavalta, mutta sinun on mahdollista työskennellä myös muilta paikkakunnilta käsin. Tehtävien hoito edellyttää aktiivista matkustamista myyntialueellasi.

Odotamme sinulta kokemusta vesihuollon järjestelmistä, niiden suunnittelusta ja/tai rakentamisesta. Olet teknisesti suuntautunut ja markkinointihenkinen. Asiakaspalvelu on sinulla verissä ja sitoutuminen työhön on sinulle tärkeää. Suomen kielen hallinnan lisäksi edellytämme myös hyvää englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän alan markkinajohtajan palveluksessa. Saat kansainvälisen yrityksen ammattilaisten tuen ja koulutuksen tehtäviesi hoitamiseksi kotimaassa sekä päämiestemme luona ulkomailla.
___________________

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden sekä putkistojärjestelmien valmistaja ja toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.

Saint-Gobain Pipe Systems toimittaa korkealuokkaisia vesihuollon ja talotekniikan putkisto- ja mittausjärjestelmiä sekä kaivon kansistoja suomalaisille ammattilaisille. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Harjavallassa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme Suomessa on n. 15 M€. Lisätietoja www.sgps.fi

Työnantaja: Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy Sijainti: Merstolantie 16, 29200 HARJAVALTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Juha Kalliomäki, puh. 0207 424 645 ja toimitusjohtaja Matti Andersin, puh. 0207 424 600. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.10.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@saint-gobain.com. Merkitse hakemuksesi otsikoksi Pipe Systems aluemyyntipäällikkö. Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Merstolantie 16, 29200 HARJAVALTA

Yritystiedot

Toiminimi Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy Y-tunnus 0951555-3 Toimiala Muiden betoni-, kipsi- ja sementtituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet PAM Suomi / PAM Finland, Exclay, Saint-Gobain Ecophon, Optiroc, maxit, Saint-Gobain Isover, SGPSNET, Saint-Gobain Weber, Saint-Gobain Gyproc, Saint-Gobain Pipe Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 067 677 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

6 436 032 € 25 %

Henkilöstö

379 379

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Harjavalta , osoitteessa Merstolantie 16, 29200 HARJAVALTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa