Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule meille töihin. Haemme nyt joukkoomme ruoka-, siivous- ja tekstiilipalvelualojen osaajia eripituisiin sijaisuuksiin. Työtehtäviä on tarjolla Etelä-Karjalan alueen kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, hoitolaitoksissa, aluekeittiöissä, henkilöstöravintoloissa sekä pesulassa. Työpisteestä riippuen työtehtäviin kuuluu siivous-, ruokapalvelu- ja tekstiilipalvelutehtäviä. Työkohteissamme työskentelee mm. laitossiivoojia, laitoshuoltajia, ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja ja tekstiilihuoltajia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin työtehtäviin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Imatra siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saimaan Tukipalvelut Oy Y-tunnus 0162017-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Etelä-Karjalan Pesula

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Saimaan Tukipalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus