Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule meille töihin.

Haemme nyt joukkoomme ruoka-, siivous- ja tekstiilipalvelualojen osaajia eripituisiin sijaisuuksiin.

Työtehtäviä on tarjolla Etelä-Karjalan alueen kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, hoitolaitoksissa, aluekeittiöissä, henkilöstöravintoloissa sekä pesulassa.
Työpisteestä riippuen työtehtäviin kuuluu siivous-, ruokapalvelu- ja tekstiilipalvelutehtäviä. Työkohteissamme työskentelee mm. laitossiivoojia, laitoshuoltajia, ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja ja tekstiilihuoltajia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua erilaisiin työtehtäviin. Sijaisuuksien tekeminen on oiva tapa työkokemuksen ja lisäansioiden hankkimiseen. Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan, esim. työsi tai opintojesi ohella tai vaikkapa eläkkeellä tai hoitovapaalla ollessasi.

Toivomme sinulta osaamista alan työtehtävistä. Voit olla alan ammattilainen tai työurasi alkutaipaleella: tärkeintä on halu oppia ja kehittyä työtehtävien mukana. Arvostamme vastuuntuntoista ja positiivista asennetta sekä reipasta työotetta. Eduksesi on, mikäli sopeudut mutkattomasti vaihteleviin tilanteisiin ja pystyt tarttumaan nopeasti erilaisiin työtehtäviin.

Tervetuloa joukkoomme tekemään tärkeää työtä!

Työnantaja: Saimaan Tukipalvelut Oy Sijainti: Virastokatu 2, 55120 IMATRA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisuuksien mukaan heti Yhteystiedot: Lisätietoja työmahdollisuuksista saat Rekrytointipalveluista p. 040 154 8029 (ma - pe klo 9 - 15), rekry@saimaantukipalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastokatu 2, 55120 IMATRA

Yritystiedot

Toiminimi Saimaan Tukipalvelut Oy Y-tunnus 0162017-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Etelä-Karjalan Pesula

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

43 184 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

627 000 € -52 %

Henkilöstö

895 48

Liikevoitto-%

1 % -67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Saimaan Tukipalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra , osoitteessa Virastokatu 2, 55120 IMATRA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa