Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAETAAN SÄHKÖASENTAJIA kerrostalotyömaille Porvooseen ja Vantaalle Vaatimuksena väh. 5 v työkokemusta tai kokemusta kerrostalojen uudisrakentamisesta. Urakkapalkka TES:n mukaan. Koko-aikatyö, kesto yli 12 kk. Paikat täytetään, kun sopivat hakijat löytyvät. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Sähköurakointi Matti Turunen Oy...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Loviisa sähköalan työt Myrskylä sähköalan työt Pornainen sähköalan työt Porvoo sähköalan työt Sipoo sähköalan työt Askola sähköalan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähköurakointi Matti Turunen Oy Y-tunnus 0914817-5 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Sähköurakointi Matti Turunen Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus