Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAETAAN SÄHKÖASENTAJIA kerrostalotyömaille Porvooseen ja Vantaalle Vaatimuksena väh. 5 v työkokemusta tai kokemusta kerrostalojen uudisrakentamisesta. Urakkapalkka TES:n mukaan. Koko-aikatyö, kesto yli 12 kk. Paikat täytetään, kun sopivat hakijat löytyvät. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Sähköurakointi Matti Turunen Oy...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Loviisa sähköalan työt Myrskylä sähköalan työt Pornainen sähköalan työt Porvoo sähköalan työt Sipoo sähköalan työt Askola sähköalan työt Loviisa Myrskylä Pornainen Porvoo Sipoo Askola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähköurakointi Matti Turunen Oy Y-tunnus 0914817-5 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Sähköurakointi Matti Turunen Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa