Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähkösuunnittelijaa taajuusmuuttajien testaukseen. Olet koulutukseltasi sähkövoimatekniikan insinööri/DI ja täytät seuraavat vaatimukset: - kokemus sähköasennuksista - mielellään työturva-,sähkötyöturva- ja hätäensiapukortit suoritettuina - hallitset sekä suomen- että englanninkielen - mittalaitekokemusta (yleismittarit, oskilloskooppi, analysaattori) - kokemus taajuusmuuttajista ja tehoelektroniikasta - PLC-ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi - matkustusvalmiutta Arvostamme oma-aloitteisuutta ja ryhmätyötaitoja sekä halua työskennellä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vaasa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vaasa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vaasa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vaasa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa sähköalan työt ohjelmointi ja ohjelmistokehitys sähkö- ja automaatioalan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkötestausinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Comatec Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus