Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähkösuunnittelijaa taajuusmuuttajien testaukseen. Olet koulutukseltasi sähkövoimatekniikan insinööri/DI ja täytät seuraavat vaatimukset: - kokemus sähköasennuksista - mielellään työturva-,sähkötyöturva- ja hätäensiapukortit suoritettuina - hallitset sekä suomen- että englanninkielen - mittalaitekokemusta (yleismittarit, oskilloskooppi, analysaattori) - kokemus taajuusmuuttajista ja tehoelektroniikasta - PLC-ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi - matkustusvalmiutta Arvostamme oma-aloitteisuutta ja ryhmätyötaitoja sekä halua työskennellä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vaasa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vaasa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vaasa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vaasa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vaasa sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät ohjelmointi ja ohjelmistokehitys tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkötestausinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Comatec Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus