Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Haemme sähkösuunnittelijaa Vantaan tai Kouvolan toimistolle marine-projekteihin.

Koulutustaustasi on sähkövoima- tai automaatiotekniikkaan liittyvä. Sinulla on monipuolista suunnittelukokemusta suunnittelutehtävistä.

Hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston ja Cads-suunnitteluohjelmiston. Sähkösuunnittelun osalta sinulla on hyvät taidot kaapelointi- ja piirikaaviosuunnittelusta.

Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 30.10.2016 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Insinööritoimisto Comatec Oy

Comatec Groupin emoyhtiö Insinööritoimisto Comatec Oy aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1986. Comatec Group on alansa johtava kone- ja laitesuunnitteluun erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Toimialoihimme kuuluvat työkoneet ja erikoisajoneuvot, materiaalinkäsittelyjärjestelmät, tuotantolaitteet ja -järjestelmät sekä kattilat ja voimalaitokset. Kansainväliset palvelumme koostuvat ideointi- ja konseptipalveluista, projektinhallintapalveluista sekä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelusta ja asiantuntijapalveluista, joita ovat muun muassa testaus, tekninen laskenta, tuoteturvallisuus sekä elinkaaripalvelut. Comatec Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli n. 24,2 miljoonaa euroa ja henkilömäärä on noin 400. Konsernilla on useita toimistoja Suomessa sekä yksi toimisto Virossa Tallinnassa. Konserniin kuuluvat Insinööritoimisto Comatec Oy, Rantotek Oy, Insinööritoimisto Metso Oy, Oucons Oy, Insinööritoimisto Kisto Oy ja Comatec Estonia OÜ.

Web-osoite: http://www.comatec.fi Työnantaja: Comatec Group Sijainti: Myyrmäentie 2 B, 01600 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastopäällikkö Mikko Ala-Jääski, puh. 040-732 7124, mikko.ala-jaaski@comatec.fi Hakemukset: https://rekry.comatec.fi/recruitment/#/application/302/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1lvn8kckyyrvo&& Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myyrmäentie 2 B, 01600 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Comatec Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Myyrmäentie 2 B, 01600 VANTAA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa