Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokenutta sähkösuunnittelijaa Vantaan tai Kouvolan toimistolle talotekniikkaprojekteihin. Koulutustaustasi on sähkövoimatekniikkaan liittyvä. Sinulla on monipuolista suunnittelukokemusta suunnittelutehtävistä ja erilaisista talotekniikkaprojekteista. Hallitset hyvin Cads-suunnitteluohjelmiston ja Autocad-ohjelmiston. Sähkösuunnittelun osalta sinulla on hyvät taidot kaapelointi- ja piirikaaviosuunnittelusta. Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito. Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vantaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Comatec Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus