Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy M. Haloila Ab on maailman johtava käärintäkoneiden valmistaja, joka tarjoaa kokonaisratkaisuja lavakuormien käärintään yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälisellä kokemuksella eri teollisuudenalojen pakkaustarpeista. Lisää tietoa yrityksestä www.haloila.com. Haetaan sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän kuvaus: Automaattisten käärintäkoneiden sähkösuunnittelu. Perehtymisen jälkeen toimeen sisältyy myös teknisiä tukitehtäviä, yhteistyötä alihankinnan kanssa sekä erilaisia kehitystöitä. Kelpoisuusvaatimus: Teknillisessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Masku sähkö- ja automaatioalan tehtävät Masku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Masku sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Masku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Haloila M. Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Masku .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus