Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähköasentajia, kärkimiehiä alkaviin urakkatyömaakohteisiin, vastaat urakkatyömailla tehtävistä sähköasennustehtävistä Edellytämme sinulta sähköalan, tai talotekniikka-sähköasennustoimialan peruskoulutusta, sekä muutaman vuoden työkokemusta alalta, mikä mahdollistaa itsenäisen työskentelyn. Lisäksi edellytämme voimassaolevia sähkötyöturvallisuus-, tulityöturvallisuus- ja tulityökorttia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, sinulla on myös hyvät tiimityötaidot. Työkokemuksen uudis- ja korjausrakennuskohteista laskemme eduksesi. Sujuvaa suomenkielen taitoa. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähköpartio Oy Y-tunnus 0297554-9 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Sähköpartio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00410 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus