Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähköasentajia, kärkimiehiä alkaviin urakkatyömaakohteisiin, vastaat urakkatyömailla tehtävistä sähköasennustehtävistä Edellytämme sinulta sähköalan, tai talotekniikka-sähköasennustoimialan peruskoulutusta, sekä muutaman vuoden työkokemusta alalta, mikä mahdollistaa itsenäisen työskentelyn. Lisäksi edellytämme voimassaolevia sähkötyöturvallisuus-, tulityöturvallisuus- ja tulityökorttia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, sinulla on myös hyvät tiimityötaidot. Työkokemuksen uudis- ja korjausrakennuskohteista laskemme eduksesi. Sujuvaa suomenkielen taitoa. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähköpartio Oy Y-tunnus 0297554-9 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Sähköpartio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00410 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus