Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haetaan sähköasentajaa rakennusten sähköasennuksiin uudis- ja saneeraus kohteisiin Jyväskylässä. Haemme itsenäiseen työhön kykenevää asentajaa, Edellytämme voimassa olevia työturvallisuuskortteja sekä työkokemusta sähköasennusten parissa vähintään muutaman vuoden ajalta. Ajokortti välttämätön.

Työnantaja: SÄHKÖMESTARIT HAKKARAINEN OY Sijainti: Ruukkisuontie 8, 40800 VAAJAKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset: jp.hakkarainen@sahkomestarithakkarainen.fi Hakkarainen Jani-Petteri p. 0404189859 Hakemukset: jp.hakkarainen@sahkomestarithakkarainen.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruukkisuontie 8, 40800 VAAJAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Sähkömestarit Hakkarainen Oy Y-tunnus 1828586-8 Toimiala Sähköasennus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

436 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

3 000 € -91 %

Liikevoitto-%

1 % -88 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SÄHKÖMESTARIT HAKKARAINEN OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Ruukkisuontie 8, 40800 VAAJAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa