Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSII SÄHKÖASENTAJAA Etsimme itsenäiseen työskentelyyn pystyvää sähköasentajaa rakennusten sähköasennustöihin, sähkösaneerauksiin sekä kiinteistöjen sähköhuoltoon. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Toivomme että omaat vähintään muutaman vuoden kokemuksen sähköasennustöistä. Haetaan 2–3 asentajaa. Vapaamuotoiset hakemukset ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Lisätietoja tarvittaessa: Jani-Petteri Hakkarainen p. 040-418 9859 www.sahkomestarithakkarainen.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Jyväskylä asennus, huolto ja puhtaanapito Jyväskylä sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähkömestarit Hakkarainen Oy Y-tunnus 1828586-8 Toimiala Sähköasennus Rinnakkaistoiminimet Kotipalvelu SMH-Clean

Ilmoitus


Tämä työpaikka, 2-3 Sähköasentajaa, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Sähkömestarit Hakkarainen Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus