Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sähkölandia Oy on valtakunnallisesti toimiva, nuori ja laadukas sähköalan palveluyritys. Yrityksen pääasiallinen toimiala on sähköasemapalvelut sähköyhtiöille ja teollisuuteen. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 10 alan arvostettua ammattilaista, sekä useita alihankkijoita. Yrityksen tämän hetkinen vuosiliikevaihto on noin 3Me. Yrityksemme jatkavan kasvun myötä haemme Lempäälään sähkövoimatekniikan insinööriä projekti-insinöörin tehtäviin. Vakituiseen työsuhteeseen. Toimenkuvana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Lempäälä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lempäälä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lempäälä sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SÄHKÖLANDIA OY Y-tunnus 2542737-7 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Sähkölandia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37500 - Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus