Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Projekti-insinööri/ Suunnittelija, Insplan Oy,

Insplan on valtakunnallisten sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen elinkaaren hallintaan erikoistunut puolueeton asiantuntija. Palveluihimme kuuluu suunnittelu, tarkastus ja projektivalvonta.

Olemme perustamassa Ouluun ja Rovaniemelle toimipistettä ja haemme sinne osaavia tekijöitä, sekä toimipisteeseen sopivaa vetäjää.

Tehtäviisi kuuluvat sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen tarkastukset, suunnittelu ja projektihallinta.

Edellytämme sähköteknistä koulutustaustaa (teknikko, insinööri tai DI), sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Aiempi työkokemus sähköverkostotöistä on välttämätön.

Katsomme eduksi:
Aikaisempaa kokemusta sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen suunnittelusta ja projektijohtamisesta, sekä osaamista eri verkkotietojärjestelmistä. Voimassa olevat Työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja HätäEA-kortit.

Tarjoamme sinulle modernit työkalut ja joustavan toimintaympäristön, monipuoliset tehtävät ja hyvät mahdollisuudet edetä uralla.

Tiedustelut: Mika Seppänen, 050 543 9888, mika.seppanen(a)insplan.fi
Lisätietoja yrityksestä www.insplan.fi

Mikäli työskentely yrityksessämme kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella, sähköpostilla info(a)insplan.fi.

Web-osoite: http://www.insplan.fi Työnantaja: Insplan Oy Sijainti: 90460 OULUNSALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan hakijan löydyttyä Yhteystiedot: SEPPÄNEN MIKA, Puh: 050 543 9888, mika.seppanen@insplan.fi Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90460 OULUNSALO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Insplan Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90460 - Oulu , osoitteessa 90460 OULUNSALO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa