Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Projekti-insinööri/ Suunnittelija, Insplan Oy, Insplan on valtakunnallisten sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen elinkaaren hallintaan erikoistunut puolueeton asiantuntija. Palveluihimme kuuluu suunnittelu, tarkastus ja projektivalvonta. Olemme perustamassa Ouluun ja Rovaniemelle toimipistettä ja haemme sinne osaavia tekijöitä, sekä toimipisteeseen sopivaa vetäjää. Tehtäviisi kuuluvat sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen tarkastukset, suunnittelu ja projektihallinta. Edellytämme sähköteknistä koulutustaustaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Oulu sähkö- ja automaatioalan tehtävät Oulu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Oulu sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Insplan Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90460 - Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus