Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Projekti-insinööri/ Suunnittelija, Insplan Oy, Insplan on valtakunnallisten sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen elinkaaren hallintaan erikoistunut puolueeton asiantuntija. Palveluihimme kuuluu suunnittelu, tarkastus ja projektivalvonta. Olemme perustamassa Ouluun ja Rovaniemelle toimipistettä ja haemme sinne osaavia tekijöitä, sekä toimipisteeseen sopivaa vetäjää. Tehtäviisi kuuluvat sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen tarkastukset, suunnittelu ja projektihallinta. Edellytämme sähköteknistä koulutustaustaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Oulu sähkö- ja automaatioalan tehtävät Oulu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Oulu sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Insplan Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus