Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turku Repair Yard Ltd etsii tiimiinsä sähköinsinööriä (osastopäällikköä) jonka tehtävänä ovat - osaston johtaminen - neuvotteleminen tilaajan kanssa lähinnä työmäärän toteamista ja tarkentamista varten - työn suorittamiseen tarvittavien resurssien selvittäminen - aikataulujen laadinta ja niiden noudattamisen seuranta Tarjoamme - mahdollisuuksia edetä uralla - mielenkiintoista ja säännöllistä työtä kansainvälisessä yrityksessä Sopiva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Naantali päällikkötason positiot Naantali sähkö- ja automaatioalan tehtävät Naantali teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Naantali sähköalan työt päällikkötason positiot sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri (osastopäällikkö), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Turku Repair Yard LTD. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21100 - Naantali .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus