Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sähköfinne Oy - Grundfos Service Partner Vahvistamme pumppuhuoltoamme Palvelukseen haetaan: Huoltoasentajaa Työnkuvaan kuuluu pumppujen ja pumppaamojen huollot ja korjaukset, sekä muiden laitteiden huoltoa ja korjausta. Edellytämme: - Kokemusta pumppujen ja pumppaamoiden huolloista ja korjauksista. - Kykyä työskennellä itsenäisesti - Reipasta asennetta Arvostamme: - C-korttia - hitsaustaitoa - sähköalan peruskoulutusta - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kuopio asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähköfinne Oy Y-tunnus 0171056-5 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sähköfinne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus