Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sähköfinne Oy - Grundfos Service Partner Vahvistamme pumppuhuoltoamme Palvelukseen haetaan: Huoltoasentajaa Työnkuvaan kuuluu pumppujen ja pumppaamojen huollot ja korjaukset, sekä muiden laitteiden huoltoa ja korjausta. Edellytämme: - Kokemusta pumppujen ja pumppaamoiden huolloista ja korjauksista. - Kykyä työskennellä itsenäisesti - Reipasta asennetta Arvostamme: - C-korttia - hitsaustaitoa - sähköalan peruskoulutusta - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kuopio Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sähköfinne Oy Y-tunnus 0171056-5 Toimiala Sähköasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sähköfinne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus