Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖASENTAJAA turun talousalueelle. Odotamme hakijalta vähintään muutaman vuoden kokemusta saneeraustyömaiden sekä uudisrakennusten sähköasennuksista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää kuvanlukutaitoa ja voimassa olevia työturvallisuus-, EA- sekä sähkötyöturvallisuuskortteja. Paineensietokykyä ja Oma auto tarvitaan. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 soittamalla projektijohtaja Toni Suomelle puh. 050 594 0634...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Turku asennus, huolto ja puhtaanapito Turku sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Sähköpalvelu M.Henriksson Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus