Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖASENTAJAA turun talousalueelle. Odotamme hakijalta vähintään muutaman vuoden kokemusta saneeraustyömaiden sekä uudisrakennusten sähköasennuksista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää kuvanlukutaitoa ja voimassa olevia työturvallisuus-, EA- sekä sähkötyöturvallisuuskortteja. Paineensietokykyä ja Oma auto tarvitaan. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 soittamalla projektijohtaja Toni Suomelle puh. 050 594 0634...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Sähköpalvelu M.Henriksson Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa