Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalvleluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia sähkö- ja kojeistoasentajia. Toivomme sinulle olevan aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä / teollisuuden sähköasennuksesta. Edellytämme: - aiempaa kokemusta sähkö-, elektroniikka-, tai kojeistoasennuksesta - hyvää työmotivaatiota ja asennetta - halua näyttää osaamisesi ja halua kehittyä Tarjoamme: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vaasa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, teollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa