Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uusimaalla. Vahvuuksiamme ovat laatu ja toimitusvarmuus. Kyllä onnistuu! Haemme asiakkaallemme Vaasaan, SÄHKÖASENTAJAA, talosähkö Edellytämme - sähköasentajan koulutusta - perustason osaamista ja tietämystä sähköasentajan tehtävistä - hakijalla tulee olla työ- sekä sähkötyöturvallisuuskortit - arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta vaihtuvien työkohteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vaasa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, talosähkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa