Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudelta työkaveriltamme toivomme että hän on hyvän ammattitaidon omaava sähköasentaja, joka tulee toimeen kiinteistöjen talotekniikan pienissä korjaustöissä sekä myös teollisuuden pitkäaikaisessa kohteessamme. Eduksi katsotaan ilmastointikoneiden ja lämmönsäätimien prosessien tuntemus sekä taito oppia uusia asioita. Työ on päivätyötä klo 7:00 - 15:30 Työ voi alkaa hakijan toivomuksen mukaisesti. Paikkansa löytäneelle asentajalle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Pori Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Talotekniikka Järvinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa