Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme porilaiselle sähköalan yritykselle ammattitaitoisia ja kokeneita sähköasentajia erilaisiin sähköalan urakoihin. Työt ovat teollisuuden asennuksista ja huolloista aina omakotitalojen / kerros- ja rivitalojen sähkötöihin uudisrakentamisessa sekä saneerauskohteissa. Hakijalta edellytetään voimassaolevia tarvittavia lupia, kokemusta alan töistä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Tarjolla on pitkäaikasen työsuhteen lisäksi myös lyhyempiä työpätkiä. ---------------------------------------------------------------------------------- Partners Help ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Pori Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa