Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vuonna 1985 perustettu Lem-Kem Oy on suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut kaikenlaisiin kiinteistö- ja teollisuuskohteisiin ja tarjoaa kattavan valikoiman kiinteistönhoitotuotteita ammattimaisen kiinteistönhoidon tarpeisiin.

Lem-Kemin vahvinta osaamista ovat kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut erilaisiin kiinteistöihin ja teollisuuskohteisiin. Yritys työllistää 45 työntekijää ja 33 palvelevaa alue-edustajaa. Liikevaihto vuonna 2015 on ollut noin 12,5 miljoonaa euroa ja yrityksellä on yli 23 000 asiakasta ympäri Suomea.

Haemme Lem-Kemin asennustiimin vahvistukseksi Sähköasentajaa.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisten kiinteistöjen valaisinasennuksista. Kohteina ovat niin teollisuuskiinteistöt, kauppakeskukset kuin taloyhtiöt. Asennuksia tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa.

Hakemamme tekijä voi olla jo hieman alaa nähnyt asentaja tai esimerkkisi vastavalmistunut osaaja. Edellytämme sähköasentajan koulutusta, aiempi työkokemus sähköasennustehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla matkustusvalmius. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen. Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on myös hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan.

Sinulla tulee olla voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit.

Työtehtävä on määräaikainen noin 1-2 kuukauden mittainen projekti, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat lokakuun aikana.

Mikäli olet etsimämme Sähköasentaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Web-osoite: http://www.go-on.fi/ Työnantaja: VaGomet Oy Sijainti: Vieterikatu 11, 15700 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: lokakuun aikana Yhteystiedot: Liisa Sipilä /HR-päällikkö, Puh: 0440294444, liisa.sipila@go-on.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vieterikatu 11, 15700 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VaGomet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Vieterikatu 11, 15700 LAHTI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa