Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuonna 1985 perustettu Lem-Kem Oy on suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut kaikenlaisiin kiinteistö- ja teollisuuskohteisiin ja tarjoaa kattavan valikoiman kiinteistönhoitotuotteita ammattimaisen kiinteistönhoidon tarpeisiin. Lem-Kemin vahvinta osaamista ovat kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut erilaisiin kiinteistöihin ja teollisuuskohteisiin. Yritys työllistää 45 työntekijää ja 33 palvelevaa alue-edustajaa. Liikevaihto vuonna 2015 on ollut noin 12,5 miljoonaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Lahti asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti määräaikainen Lahti sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VaGomet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus