Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajia. Töitä olisi niin kokeneenmalle kuin aloittavallekkin asentajalla. Työkohde on saneerauskohde ja sijaitsee Lahdessa. Työ alkaa projektina mutta siinä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Etsimiltämme henkilöiltä löytyy omat käsityökalut, sähkökortti, työturva- ja tulityökortit.

Alan koulutus ja/tai työkokemus

Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus niin ota yhteyttä toimistollemme puh. 03 873200. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä joten toimithan pikaisesti.

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien tekijöiden löydyttyä Yhteystiedot: Niko Reinikainen / Teemu Remes Puh: 03873200 lahti@vmp.fi Hakemukset: http://vmp.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa