Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajia. Töitä olisi niin kokeneenmalle kuin aloittavallekkin asentajalla. Työkohde on saneerauskohde ja sijaitsee Lahdessa. Työ alkaa projektina mutta siinä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Etsimiltämme henkilöiltä löytyy omat käsityökalut, sähkökortti, työturva- ja tulityökortit. Alan koulutus ja/tai työkokemus Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus niin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Lahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa