Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Kouvolan ja Kotkan seudulle SÄHKÖASENTAJAA vähintään kuukauden kestävään tolppa-projektiin. Työ sisältää sähköasennuksia ja purkutyötä. Työ tapahtuu pääosin sähkötolpissa, joten toivomme kokemusta tällaisesta työstä. Toivomme hakijalta innostunutta asennetta työntekoon, kokemusta vastaavista töistä sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Laitathan hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Kouvola Asennus, huolto ja puhtaanapito Kouvola sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Kouvola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa