Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Joensuussa toimivalle asiakasyritykselle ammattitaitoista teollisuussähköasentajaa. Työtehtävät sisältävät teollisen ympäristön sähkö- ja automaatiotekniikkaan liittyviä tehtäviä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa työkokemustaustaa esim. autosähköasennuksista, automaatioasennuksista tai rakennusalan sähköasennustehtävistä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aluksi tiedossa on pidempi määräaikainen työsopimus. Työ tähtää rekrytoitumiseen asiakasyrityksemme palvelukseen VAKITUISEEN työsuhteeseen. Mikäli olet etsimämme työntekijä niin jätä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Joensuu asennus, huolto ja puhtaanapito Joensuu määräaikainen Joensuu sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Joensuu. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus