Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilöstöpalvelu GroupPro Oy on henkilöstöpalveluyritys. Henkilökuntamme on alalla kokenutta ja omaa vahvan paikallis- sekä seudun teollisuusrakenteen tuntemuksen. Palveluihimme kuuluvat niin vuokratyön välittäminen kuin suorarekrytoinnit kaikille teollisuuden, kaupan, logistiikan ja rakentamisen aloille. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Espooseen Sähköasentajia 20kv:n sähköverkon kuntokartoituksiin ja korjaustöihin. Sinulla on kokemusta 20kv-verkon asennuksista ja ilmajohtotöistä. Johdinrakenteiden kuntokartoitus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Grouppro. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus