Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen LVIS- konseptin ydin on halu tarjota uuden kodin LVIS- tekniikka turvallisesti meille tavallisille rakentajille, ei vain harvoille ja valituille. Tavoite saavutetaan suunnittelemalla ensiksi tarkka hintalappu oman Tekniikkamuotoilijan kanssa ja vasta sitten aloitetaan työt sovitussa aikataulussa. Työt hoidetaan omilla suunnittelu-, logistiikka-, asennus- ja huolto-osastoilla, jonka ansiosta hinnat toimitusajat ovat parhaat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Riihimäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Riihimäki sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja - asuinrakennukset, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen LVI- Suunnittelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11100 - Riihimäki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa